TERMENI ŞI CONDIŢII


www.tapedistribution.ro este deţinut şi administrat de către TAPE DISTRIBUTION SRL, CUI: 15080040, Nr. Reg. Com.: J12/2523/2002, Cluj-Napoca.

 

ACCEPTAREA CONDIŢIILOR


Prin accesarea acestui site web şi/sau a oricărei pagini a acestuia, sunteti de acord cu aceste condiţii de utilizare. Dacă nu sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile de utilizare, nu accesaţi acest site.

 

DESCRIEREA SERVICIILOR


www.tapedistribution.ro pune la dispoziţie informaţiile din acest site web în scop informativ general şi nu garantează exactitatea lor la un moment dat, deşi se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informaţiile să fie exacte.

 

Plata si Livrarea

Toate preturile includ TVA.
Orice comanda plasata prin intermediul site-ului tape.com.ro are valoare contractuala.
Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid Fan Courier. Transportul este gratuit in tara, in aria de acoperire a Fan Courier-ului pentru comenzile cu valoare minima 500 Ron. Pentru comenzile din tara care au valoarea mai mica de 500 de RON, transportul se plateste. Costul de transport este orientativ si este specificat sub pretul produsului pentru aria de acoperire a curierului, iar ceea ce este in afara ariei de acoperire a curierului va fi comunicat telefonic. Livrarea se va realiza in intervalul 24-72 de ore de la confirmarea comenzii exceptand zilele de duminica, precum si sarbatorile legale. In cazuri exceptionale, daca produsul comandat nu se afla pe stoc in momentul comenzii, veti fi anuntat de operatorii nostri in cat timp acesta va putea ajunge la dumneavoastra.
Inainte de a comanda un produs, verificati daca acesta se afla pe stoc. Produsele care nu se afla momentan pe stoc nu pot fi livrate. Comenzile respective pot fi pastrate termen de o luna, la solicitarea clientului si se livreaza in momentul in care reintra in stoc. Daca in termen de o luna nu se pot onora, aceste comenzi vor fi considerate anulate, fara o alta notificare. Daca clientul nu precizeaza ca aceste comenzi sa fie pastrate, acestea vor fi considerate nule.
Factura fiscala va fi trimisa in colet sau format electronic in e-mail, impreuna cu documentul de expeditie.

 

Toate comenzile se confirma la numărul de telefon: 0721 230 361.

Dreptul consumatorilor de denunţare unilaterală a contractului

Vă rugăm să vă asiguraţi că aţi verificat specificaţiile produsului şi compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului înainte de a-l cumpăra. Raporturile comerciale dintre cumpărător şi www.tapedistribution.ro sunt reglementate oficial de Ordonanţa Guvernului 130/2000, privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul www.tapedistribution.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

 

Disponibilitatea serviciului

Administratorul www.tapedistribution.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.tapedistribution.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@tapedistribution.ro.

 

Securitate

La utilizarea www.tapedistribution.ro sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor referitoare la contul dumneavoastra de acces (numele de utilizator si parola) si sunteti de acord sa va asumati întreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Website cu contul si parola dumneavoastra. În cazul în care confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat www.tapedistribution.ro pentru a bloca accesul la cont si a va genera cât mai rapid unul nou. Efectuarea de operatiuni neautorizate ca utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii în vederea comercializarii lor, blocarea accesului s.a.m.d asupra acestui Website vor fi pedepsite conform legii.