1. Comandă online urmând paşii de mai jos

Selectarea produselor dorite

În momentul în care aţi găsit un produs pe care doriţi să îl achiziţionaţi, apăsaţi butonul Adaugă în coş. Veţi fi apoi direcţionat automat către pagina de vizualizare a Coşului de cumparaturi, unde aveţi optiunea să vizualizaţi lista de produse existente în coş, să modificaţi cantităţile pe care doriţi să le achiziţionaţi sau să renunţaţi la unul, mai multe sau la toate produsele introduse în coş. Pentru a vă întoarce din nou la site şi a adaugă alte produse în coş, apăsaţi butonul Continuă cumpărăturile.

 

Informaţii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apăsaţi butonul Trimite comanda. În cazul în care sunteţi client nou, va trebui să vă creaţi mai intâi un cont de utilizator, completând formularul de înregistrare prezent în pagină. Acest proces nu vă va răpi mai mult de 1-2 minute, după care veţi putea finaliza comanda. În cazul în care informaţiile pentru plată sunt diferite de informaţiile pentru expediere, selectaţi opţiunea Completează o nouă adresă pentru plată şi introduceţi informaţiile dorite.

 

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectaţi metoda de plată pe care o preferaţi şi folosiţi câmpul Comentarii comandă, care vă permite sa trimiteţi eventuale informaţii suplimentare. Dupa ce v-aţi asigurat că sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile practicate, apăsaţi butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul următor.

Plata si Livrarea

Toate preturile includ TVA.
Orice comanda plasata prin intermediul site-ului tapedistribution.ro are valoare contractuala.
Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid Fan Courier. Transportul este gratuit in tara, in aria de acoperire a Fan Courier-ului pentru comenzile cu valoare minima 500 Ron. Pentru comenzile din tara care au valoarea mai mica de 500 de RON, transportul se plateste. Costul de transport este orientativ si este specificat sub pretul produsului pentru aria de acoperire a curierului, iar ceea ce este in afara ariei de acoprire a curieruli va fi comunicat telefonic. Livrarea se va realiza in intervalul 24-72 de ore de la confirmarea comenzii exceptand zilele de duminica, precum si sarbatorile legale. In cazuri exceptionale, daca produsul comandat nu se afla pe stoc in momentul comenzii, veti fi anuntat de operatorii nostri in cat timp acesta va putea ajunge la dumneavoastra.
Inainte de a comanda un produs, verificati daca acesta se afla pe stoc. Produsele care nu se afla momentan pe stoc nu pot fi livrate. Comenzile respective pot fi pastrate termen de o luna, la solicitarea clientului si se livreaza in momentul in care reintra in stoc. Daca in termen de o luna nu se pot onora, aceste comenzi vor fi considerate anulate, fara o alta notificare. Daca clientul nu precizeaza ca aceste comenzi sa fie pastrate, acestea vor fi considerate nule.
Factura fiscala va fi trimisa in colet sau format electronic in e-mail, impreuna cu documentul de expeditie.

 

2. Fiecare comanda o vom confirma telefonic.