«
»

Banda dublu adeziva lipit mocheteNu sunt produse.

Banda dublu adeziva lipit mochete
Caracteristici principale

Multi-funcțional: Pentru fixarea covoarelor pe suprafețe diferite, pentru artizanat și decorare
Poate rupe cu mâna
calitate folie de

Descrierea produsului

tesa® Bandă dublu adezivă universală este o bandă dublu adezivă extrem de versatil, care corespunde o gamă largă de aplicații cum ar fi turnarea betonului, artizanat și decorațiuni interioare. Acesta este capabil să se atașeze toate tipurile de materiale, cu condiția ca acestea să aibă o suprafață suficient de fermă, plană și netedă. Banda are o folie de plastic, care poate fi ușor de rupt de mână pentru aplicarea rapidă și ușoară. Acesta oferă aderență puternică și poate fi utilizat pentru fixarea permanentă a diferitelor materiale.
Produse asemanatoare
tesa® Bandă dublu adezivă universală trăiește cu adevărat până la numele său. Este un multi-scop bandă adezivă cu două fețe extrem de versatil, care oferă aderență superioară într-o largă varietate de aplicații.

manevrare ușoară întâlnește aderență sigură
tesa® Bandă dublu adezivă Universal oferă aderență sigură și fiabilă pe mai multe suprafețe plane și netede. Banda poate fi ușor de rupt cu mâna pentru a sprijini o manevrare ușoară, fără a fi nevoie de unelte. Cu toate acestea, acesta oferă puteri adezive superioare pentru a garanta fixarea permanentă

calități excelente ca o bandă de covor
Pentru pozarea rapid si simplu covor, pur și simplu stick de mai multe benzi de tesa® bandă dublu adezivă universală pe podea. Pentru a asigura o aderență perfectă, asigurați-vă că podeaua este uscată și absolut fără praf. După îndepărtarea învelișului de protecție, trebuie doar să se rostogolească covorul și fi siguri că acesta va fi fixat permanent. Asigurați-vă că pentru a lipi o bandă neîntreruptă a benzii de-a lungul tuturor laturile de covor pentru a se asigura o aderenta perfecta la un perete la altul. Această bandă adezivă cu două fețe este ideal pentru fixarea covoare.

Multi funcțional banda dublu față de artizanat
Pentru multe aplicații de artizanat tesa® Bandă dublu adezivă universală este alternativă rapidă și ușor de utilizarea de adeziv. Este o bandă dublu adezivă multifuncțională, care poate fi utilizat în combinație cu mai multe materiale care au o suprafață plană, uscată și suficient de netedă. Acest lucru, de asemenea, o bandă de fixare ideală pentru a atașa permanent obiecte decorative ușoare pe perete face.

Gata pentru locuri de muncă mici și mari
tesa® Bandă dublu adezivă universală are o lățime de 50 mm și vine în role cu 5, 10 sau 25 de metri de bandă. În timp ce rola mai mici ar putea fi ideal pentru crafting și decorarea, role mari sunt ideale pentru fixarea mochetelor.

Nu există produse în cadrul acestei categorii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
TVA 0,00 lei
Total 0,00 lei

Prețurile includ TVA

Coş Plăteşte